Referanser

MASSASJE/BINDEVEVSBEHANDLING + STRUKTURELL INTEGRERING:

Anne-Grete har vore min reddende engel i mange år! :) Ho har fiksa kroppen min med sine behandlinger og redda meg fra mange sykefravær. Når nakke, skuldre og hofter har trøbla, har veien vore kort til Anne-Grete på Helse & Velvære.

Har lyst å dele ei lita historie: Etter ett år med kiropraktikk, fysio og div. legebesøk pga ei svært vond skulder, tar eg i min fortvilelse kontakt med Anne-Grete. Kan du hjelpe?? Fekk umiddelbart time og mens ho behandler meg med sine utrulig gode behandlinger, benytta ho anledningen til å introdusere meg for Mike.

Siden mine plager var uutholdelige i perioder, tok eg selvfølgelig imot time hos Mike. For å gjør ei lang historie kort: Etter 1 - ei - behandling hos Mike var skuldra mi «nesten» god igjen og etter ytterligere ei behandling var eg god som ny. Må legge til at eg før behandlinga hos Mike så kunne eg ikkje løfte høgre arm over skulderhøgd. Etter første behandling kunne eg bevege den fritt! Fantastisk!!

– Else Frøynes, Eikefjord

BEDRIFTSTERAPI; MASSASJE/BINDEVESBEHANDLING:

Anne Grethe har siden 2007 massert jevnlig på:

  • Ewos (økonomi og ordre) v/ Rita; tlf 55697166,

  • Progresso (regnskapsbyrå) v/Kari Ann; tlf 57751600

  • Expert Hår ved Line og Nina har vært kunder i mange år, tlf 57750050

ROLL SHAPER LYMFEMASSASJE:

Facebook, Roll Shaper Florø, oktober 2016:

Sølvi Langedal Ness fra Eikefjorden har en travel kvardag med pendling til Førde og arbeid på Sentralsykehuset. Ho leste om Roll Shaper på nettet, og tenkte at lymfemassasje kanskje kunne hjelpe hennar problem med diffuse muskelsmerter og hovenhet i kroppen (spesielt i beina). I tillegg var den eine armen også veldig nummen.

Etter å ha Rolla 10 ganger på Helse & Velvære i Trovikbakken, er muskelsmertene borte i beina, og armen er mykje bedre. Ho merker også at det er ein flott massasje som tøyer ut etter trening og i tillegg løyser opp muskelknuter og triggerpunkt i kroppen.

Videre seier Sølvi at lymfedreneringen fungerer godt og at forbrenningen og blodsirkulasjonen har økt, og sist men ikkje minst er Sølvi svært fornøgd med det velvære massasjen gir i kroppen!

Facebook, Roll Shaper Florø, mars 2016:

Kjempekjekt at resultata begynner å strømme inn allerede så raskt etter Roll Shape - maskinene er komen i hus i Trovikbakken! Ikkje så rart at desse to damene er superfornøgde:

  • Anne Marie Strømsøy har etter 7 behandlinger god effekt på fordøyelsen og at huda og vevet er fastere, ho merker godt at det er blitt romsligare under klærne.. Salt- og søtbehovet er borte og ho er blitt meir bevist på kosten, og har "mista" 5-6 kilo!

  • Tone Fester har også god effekt på fordøyelsen og merker tydelig forskjell på hud og vev. Ho målte seg rundt livet og lår før behandling, og kunne nesten ikkje tru sine eigne auge da ho etter berre 3 behandlinger hadde gått inn 4 cm rundt magen og 2 cm på lår!!