Behandlingsbeskrivelse

Heilhetsmassasje:

Terapeut: Anne Grethe, lengde: 75 min til 1,5 time

En dyp helhetlig massasje som stammer fra Esalen institute, USA, der både kropp og sjel blir behandlet. Denne massasjen blir tilpasset klientens behov, og er en kombinasjon av av flere teknikker som blant annet; Svensk massasje, Trager-terapi og chacrabalansering. Massasjen gir en herlig helhetsfølelse i kroppen, og du føler deg «som ny» etter behandlingen.

Massasje/bindevevsbehandling

Terapeut: Anne Grethe og Asbjørn, lengde: 30 min til 1,5 time

Dette er en kombi-behandling der en kombinerer dyp massasje med triggerpunktsbehandling, meridianmassasje og bindevevsbehandling, alt etter ønske og behov. Om en har plager med muskelsmerter, betennelser, ol, vil denne behandlingen passe perfekt. En ser også på årsaken til plagene, og prøver å rette på de med bindevevsbehandling og i tillegg gir gode øvelser for å supplere hjemme.

Dei fleste har behov for minst 60 min behandling, kortere behandlinger passer for barn/ungdom eller om du bare ønsker behandling på et begrenset område, for eks rygg/nakke.

Roll Shaper Lymfemassasje

Terapeut: Roll Shaper maskiner, med instruksjon av Anne Grethe eller Trude Iren Lengde: 1 time.

Disse helt spesielle massasjemaskinene er en japansk oppfinnelse fra 1920-tallet og er produsert i Polen, der de har lange tradisjoner med bruk av massasje for å bedre helsen. Leger har utviklet et massasjeprogram som følger lymfesystemet, og du får en kraftig massasje som stimulerer ikke bare lymfesystemet, men også bindevev, muskulatur, mm. Massasjen kan virke forebyggende på en rekke sykdommer. De fleste vil ganske raskt føle at kroppen føles lettere og du føler deg mer opplagt og energisk.

Her er noen av virkningene av denne massasjen:

  • Detoxerende, virker kraftig inn på lymfene, og setter hurtig i gang detoxering av cellene i kroppen. Reduserer avfallsstoffer, også i fettcellene og i cellulittene, slik at de minker. Det er viktig å drikke nok vann, både før, under og etter behandlingen.
  • Reduserer vannansamlinger og hevelser i kroppen.
  • Masserer opp stive muskler og «stuck» vev, diffuse muskelsmerter blir redusert.
  • Bindevevet blir myket opp og gir mer bevegelighet i hele kroppen.
  • Øker blodsirkulasjonen, kalde føtter og hender blir historie!
  • Regulerer fordøylsen, både om den er treg eller løs.
  • Vevet blir fastere, virker oppstrammende og huden blir glattere. Verdt å prøve mot «Grevinneheng». Mange opplever at de går inn i cm både rundt livet, armer og lår.
  • Virker ofte positivt inn på humøret, reduserer stress og bedrer søvnkvaliteten

Du vil bli guidet gjennom programmet som består av 18 forskjellige stillinger, med litt forskjellige varianter i lengde. Du må derfor avtale guiding pr tlf (ikke online) Etter hvert som du lærer programmet, trenger du ikke guide, og kan bestille selv online. Alle får gratis prøvetime, slik at du får en formening om dette er noe for deg. De fleste velger å kjøpe enten klippekort på 10 behandlinger, eller månedskort/to-månedskort om du ønsker å gi kroppen en skikkelig «helse-boost» eller om du skal «inn i brudekjolen».

Vi har fire maskiner tilgjengelige, to på hvert rom, slik at det passer veldig godt for par eller to venninner å «rolle» i lag. Du får servert renset, ionisert vann med høy PH mens du roller. Det er egen kleskode på denne behandlingen: Tights/strømpebukse uten knapper/glidelåser, T-skjorte og rene sokker (helst ikke ull-tøy, da det loer i maskinene).

OBS! Da dette er en svært kraftig og dypt-virkende behandling (en time tilsvarer 3 timers manuell lymfemassasje), kan den sette i gang behandlingsreaksjoner, og der er noen kontraindikasjoner: Dersom du er gravid, lider av alvorlige hjerteproblemer, stoffskifteproblem eller kreft rådes du fra å ta lymfemassasje. Ved kraftige åreknuter, får du eget individuelt tilpasset program.

Strukturell Integrering/Personlig trening

Terapeut: Mike, lengde: 1 time

I denne behandlingen blir problemet grundig gått igjennom og Mike vil ved hjelp av kroppsanalyse, symptomer og årsaks-gjennomgang lage en strategi på hvordan best behandle plagene. Mike har stor kunnskap om hvordan kroppen er bygget opp med skjelett, nervesystem, muskulatur og bindevev, hvordan den fungerer i bevegelse. Mike vurderer også hvilke muskler som er satt ut av spill, er for stramme eller overbelastet når problem oppstår i kroppen. Behandlingen går på å «omstrukturere» kroppen ved hjelp av bl.a. bindevevsbehandling slik at den kommer tilbake i balanse og smerter forsvinner. Mike supplerer gjerne behandlingen med gode øvelser som kan gjøres hjemme.

Strukturell Integrering for barn eller prøvetime:

Terapeut: Mike, lengde: 30 min.

Passer godt om du ønsker å få en smakebit av Mike sine behandlinger, + at barn/ungdom kan ha nok med 30 min behandling for å oppnå et godt resultat.

Gongbad

Terapeut: Anne Grethe, lengde: 20, 30 eller 40 min

Gongbad kan gjøres enten som en egen behandling eller rett etter en massasje eller annen behandling på benk. Da ligger du på benken og bare slapper av og mottar vibrasjoner fra Gonger og noen andre instrumenter som Tromme og Gojhi-bjeller. Lyd og vibrasjoner trenger inn i kroppens celler og virker ofte meget avspennendes, mange sovner, og samtidig frigjørende på spenninger i kroppen.

Facaial Harmony Balancing

Terapeut: Anne Grethe, lengde: 75 min

Behandlingen blir også kalt «Ansiktsløfting for Sjelen» og er en florlett punktbehandling som gis på brystkasse og opp hele ansikt og hodebunn. Den berører alle Meridianene på kroppen og virker dypt avslappende, samt påvirker og øker sirkulasjonen av energi i hele kroppen. Den får også de små musklene i ansiktet til å slappe av og hevelser blir mindre, huden revitaliseres og glattes ut.

Behandlingen er veldig fin ved søvnproblem og stressrelaterte plager.

Avspenningsmassasje

Terapeut: Anne Grethe, lengde: 1 time

Avspenningsmassasje er en mild og behagelig massasje kombinert med healing av hele kroppen og dens hovedenergifelt. Denne er en massasje som passer for de som ønsker å skikkelig slappe av og komme «inn i seg selv» samt å bare kjenne velvære under Anne Grethe's varme hender.

CHI NEI TSANG, massasje av magen og de indre organer

Terapeut: Anne Grethe og Asbjørn, Lengde på behandling: 15 min til 1 time

I denne behandlingen blir alle de indre organene massert på en forsiktig og skånsom måte. Det er en meget behagelig behandling som både virker detoxerende, beroligende og energigivende. Den får fart på fordøyelsen, og løser opp energiblokkeringer i mageregionen. Du kan enten få den som en enkeltstående behandling, da tar den ca 1 time, eller den kan delvis flettes inn i en Helhetsmassasje eller Massasje/bindevesbehandling, da kan den ta fra 15-30 min.

LASERBEHANDLING, Quantum Scalar Wave og ITeracare laserblåser

Scalar bølge, Kaldlaser: Denne laseren er en såkalt kaldlaser og kan ikke skade vevet på noen måte, men går likevel dypt på cellenivå. Den har ca 100 forskjellige program, og det behandles alt fra bindevev senefeste, hud, de forskjellige organer til betennelser. Den brukes for det meste i kombinasjon med massasje/bindevevsbehandling, da den legges på områder som er spesielt vonde ev betente, fin også å bruke for å forberede kroppen til annen behandling, legges da på spesielle punkt. Kan virke svært beroligende.

iTeracare Laserblåser: Denne laseren blåser varmluft gjennom et krystallrør, sammen med infrarødt lys gir den det man kaller Terrahertz, som ligger på siden av Infrarød stråling på scalaen over de forskjellige typer stråling. Den varmer opp vevet og virker lindrende og oppmykende på stiv, vond og betent vev. Er veldig behagelig å få, og virker samtidig avslappende og beroligende. Bruker den som oftest

Begge laserne kan i visse tilfeller brukes som en egen behandling på konkrete problem som Betennelser i skulder, Bihulebetennelse, infeksjon i fingre og tær ol.

AURATRANSFORMASJON /LIFE TERAPI

Terapeut: Anne Grethe, Lengde på behandling: 3-5 timer

Selve Auratransformasjonen kan bare gjøres en gang. Behandlingen består seg av å gi den voksne befolkningen det samme «oppdaterte» energisystemet som de unge er født med etter 1995 og frem til i dag. Det er en rivende utvikling i de unge’s energisystem og dermed også i deres måte å takle verden på, der «frekvensene» går mye raskere (i takt med resten av utvikllingen i samfunnet) og de dermed har mye større kapasitet enn det den eldre befolkningen har. Behandlingen består seg av å rense og «oppdatere» energisystemet slik at den blir mest mulig opp til dagens barn. Dette medfører at det blant mye annet blir lettere å takle den hurtige utviklingen, blir lettere å ta valg, leve i nuet, og rett å slett være den man egentlig er, finne sin livsoppgave og på den måten bli mer fornøyd, og holde seg frisk, med andre ord: en virkelig god investering i fremtiden med tanke på livskvalitet og god helse!

BALANSERING: Etter Auratransformasjonen kan det være behov for balanseringer i ny og ne, dette blir svært individuelt, alt etter hvilke liv vi lever, og hvor flinke man er til å balansere seg selv. En balansering tar normalt 1-2 timer.