Velkommen til Helse & Velvære i Trovikbakken!

Helse & Velvære Behandlingssenter ligger sentralt i Florø, nærmere bestemt i Trovikbakken. Lokalene har en varm og koselig atmosfære, og du får et herlig avbrekk fra dagens jag og mas. Senteret blir drevet av Anne Grethe Brandsøy, som har arbeidet med terapi siden 1990. Hun har på disse årene lært mange gode teknikker, både innen massasje og energibehandlinger. Hun er også så heldig å ha knyttet til seg flere dyktige terapeuter, som gjester Helse & Velvære både titt og ofte. På denne måten kan enda flere kunder få et enda bedre tilbud.

Anne Grethe har også på den denne reisen for å finne bedre helse og velvære, funnet noen gode produkter, som hun selv bruker og anbefaler på det varmeste. Du finner mer opplysninger om alt dette under de forskjellige «faner» på siden vår.

Velkommen som kunde, vi vil sammen gjøre alt for at du får en enda bedre hverdag!!

Åpningstider

Kjerneåpningstider, med forbehold om endring: .
Man til fredag 11.00 – 18.00
Lørdag og søndag Stengt med noen unntak

Telefon

952 49 968

Du kan enkelt og greit bestille time på våre nettsider døgnet rundt. Du kan også ringe oss for å bestille time, eller om du har spørsmål eller spesielle ønsker. Om du ønsker å forandre tidspunkt eller avbestille time, må du ringe tlf 95249968