Bedriftsterapi

Terapeut: Anne Grethe Brandsøy, med ev samarbeidspartnere, lengde: 30 min til 1 time

Vi tilbyr Bedriftsterapi både i egne lokaler eller i bedriftens lokaler om ønskelig. Bedriften må da ha tilgang på godt egnet rom med plass til behandlingsbenk og mulighet til å varme opp lokalet.

Behandlingene er individuelt tilpasset kundens behov.

Massasje forebygger belastningsskader fra statisk arbeid og løser opp muskelknuter etter hvert som de dukker opp. I tillegg øker den blodsirkulasjonen og bevegelighet, bedrer søvnkvaliteten og man blir mer opplagt. Massasje øker oksygenopptaket i cellene i kroppen og hjernen, som igjen øker kroppens egen evne til å lege seg selv og påvirker konsentrasjon.

For å imøtegå bedriftens behov, alt etter størrelse på ordre, har vi flere samarbeidspartnere som er mulig å «koble inn» om nødvendig.

Anbefaler å ta bedriftsterapi ca 1 gang pr mnd. Referanser: Anne Grethe har siden 2007 massert jevnlig på:

  • Ewos (økonomi og ordre) Kontakt: Rita; tlf 55697166,

  • Progresso (regnskapsbyrå) Kari Ann; tlf 57751600,

  • Expert Hår ved Line og Nina har vært kunder i mange år, tlf Line: 57750050

Andre tilbud til bedrifter:

  • Roll Shaper Lymfemassasje. Her må bedriftens ansatte komme til Helse & Velvære i Trovikbakken, les mer om Roll Shape Lymfemassasje under Behandlinger. OBS! Har kapasitet til fire kunder samtidig.

  • Kurs i QiGong, enkel form for trening, les mer om QiGong under Kurs/foredrag Også ukentlige/månedlige treninger i bedriften om ønskelig.

  • Kurs i effektiv pausegymnastikk med Mike Doxey, les mer om Mike under Behandlere.

  • Kurs/foredrag om kosthold og ernæring med Veronica Jagedal. Hun kan også gi individuelle konsultasjoner knyttet til generell rådgivning eller mer spesifikke problem. Se mer om Veronica under Behandlere.

  • Diverse helseprodukt: Disse produktene «passer for noen og enhver» i de aller fleste bedrifter, og kan gi både bedre helse- og livskvalitet til deres medarbeidere. Noen er felles og noen er mer individuelle.

Se mer om produktene under Produkter