Bedriftsterapi

Terapeut: Anne Grethe Brandsøy, med samarbeidspartner; Merete Løvold, lengde: 30 min til 1 time

Vi tilbyr Bedriftsterapi både i egne lokaler eller i bedriftens lokaler om ønskelig. Bedriften må da ha tilgang på godt egnet rom med plass til behandlingsbenk og mulighet til å varme opp lokalet.

Behandlingene er individuelt tilpasset kundens behov.

Massasje forebygger belastningsskader fra statisk arbeid og løser opp muskelknuter etter hvert som de dukker opp. I tillegg øker den blodsirkulasjonen og bevegelighet, bedrer søvnkvaliteten og man blir mer opplagt. Massasje øker oksygenopptaket i cellene i kroppen og hjernen, som igjen øker kroppens egen evne til å lege seg selv og påvirker konsentrasjon.

For å imøtegå bedriftens behov, alt etter størrelse på ordre, har vi flere samarbeidspartnere som er mulig å «koble inn» om nødvendig.

Anbefaler å ta bedriftsterapi ca 1 gang pr mnd. Referanser: Anne Grethe har siden 2007 massert jevnlig på:

  • Progresso (regnskapsbyrå) Kari-Ann; tlf 57751600,

Andre tilbud til bedrifter:

  • Roll Shaper Lymfemassasje. Her må bedriftens ansatte komme til Helse & Velvære i Trovikbakken. Der er nå kommet kodelås, og man booker time selv på nettet. OBS! Alle får nødvendig opplæring før man kan bli nøkkelkunde. les mer om Roll Shape Lymfemassasje under Behandlinger. OBS! Har kapasitet til to kunder samtidig.

  • Kurs i QiGong, enkel form for trening, les mer om QiGong under Kurs/foredrag Også ukentlige/månedlige treninger i bedriften om ønskelig.

  • Kurs i effektiv pausegymnastikk med Mike Doxey, les mer om Mike under Behandlere.

  • Diverse helseprodukt: Disse produktene «passer for noen og enhver» i de aller fleste bedrifter, og kan gi både bedre helse- og livskvalitet til deres medarbeidere. Noen er felles og noen er mer individuelle.

Se mer om produktene under Produkter