HUDPLEIE

Resultatorienterte behandlinger og fokus på hudhelse!

Hver alder, hudtype og hudtilstand har sine utfordringer. Vi har et bredt spekter av behandlinger, og våre dedikerte hudterapeuter skreddersyr din behandling og gir trygg veiledning for hjemmepleie. Våre hudterapeuter blir kontinuerlig etterutdannet, har stor produktkunnskap og høy faglig kompetanse.

Nyt et avslappende pusterom, hvor alt handler om ditt velvære og din hudhelse.

Dermalogica Face Mapping® Kr.350,-

Face Mapping® er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud.

Dermalogica Skin Fix Kr.250,-

Skin Fix er en rask og effektiv behandling, ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning.

Dermalogica ProSkin 30. Kr.750,-

En effektiv og målrettet behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.

Dermalogica ProSkin 60. Kr.1150,-

En skreddersydd og avslappende opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov. Resultatet er din beste hud noensinne.

Dermalogica Pro Power Peel 30. Kr.815,-

Kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kom- binasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.

Dermalogica Pro Power Peel 60. Kr.1495,-

Denne behandlingen kombinerer høyaktiv kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, med avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

Ung Hud under 18 år fra Kr. 895,-

Tilpasset behandling for ung problemhud.

MAKEUP - VIPPER - BRYN

Enkel dag-Makeup
Dette er en enkel make-up med fokus på huden eller andre behov. Tid: 30 min
Kr 350,-

Fest-Makeup
Dette er full make-up, gjerne til en anledning som bryllup, fest eller konfirmasjon. Tid: 60 min
Kr 785,-

Makeup-veiledning og opplæring
Dette er for deg som vil ha et kurs og grundig opplæring i individuelt tilpasset makeup til deg og dine behov. Tid: 75 min
Kr 895,-

Forming av bryn
med voks eller pinsett.
Kr 265,-

Farging av bryn
Kr 265,-

Farging av vipper
Kr 395,-

Vippeløft inkl.farging av vipper.
Løfter dine egne vipper fra rota og gir en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyer. Resultatet varer mellom 4-6 uker.
Kr 995,-

Brynslaminering inkl.farging og forming av bryn.
En kjemisk behandling som gjør at dine natulige bryn ser fyldigere og mer definert ut. Resultatet varer opp til 6 uker og er i praksis en mild permanent på brynshårene som passer alle.
Kr 995,-