Brudestyling

Vi på Euforia hjelper deg gjerne med hår og make up til den store dagen. Våre erfarne make up-stylister og frisører vil gjøre sitt ytterste for at du skal bli på ditt vakreste.

Du kan velge mellom ulike brudepakker, eller be om en skreddersydd behandlingspakke ut i fra ditt behov. Ta kontakt med oss, og vi setter sammen et tilbud som passer din drømmedag! På bryllupsdagen får du tilgang til eget rom hvor du kan forberede deg i fred og ro. Ønsker du å ha hele salongen for deg selv, er dette selvsagt mulig. Ta kontakt for pristilbud på dette.

I god tid før bryllupet: -konsulter oss og book dine timer.

Et par uker i forveien: -klipp håret og eventuelt farg det og gjennomfør prøvetime for hår og make-up.

Siste uke før bryllupet: -farge/forme bryn, ta en ansiktsbehandling, manikyr og pedikyr hvis ønskelig.

Kvelden før den store dagen: -vask håret, ta en ansiktspeeling, en ansiktsmaske med tilpassede produkter og sov godt. Nyt sommerfuglene i magen!

Brudepakker

Brudemakeup inkl. prøvetime, forming og farging av bryn.
Kr. 2195,-

Håroppsetting inkludert prøvetime og hårkur.
Kr. 3195,-

Håroppsetting og makeup, inkludert prøvetime og forming og farging av bryn og hårkur
Kr. 4995,-

Brudestyling LUX I Håroppsetting inkl hårkur, makeup inkl prøvetime, forming og farging av bryn og ansiktsbehandling (60 min). (Du betaler for en pakke, og fordeler behandlingene etter eget ønske opp mot bryllupet)
Kr. 5595,-

Brudestyling LUX II Håroppsetting inkl hårkur, makeup inkl prøvetime, forming og farging av bryn, ansiktsbehandling (60 min) med nakke/ryggmassasje (30 min), mini-manikyr og pedikyr (med shellac). (Du betaler for en pakke, og fordeler behandlingene etter eget ønske opp mot bryllupet)
Kr. 7295,-

*Har du andre ønsker, ta kontakt og vi syr sammen din pakke.

Håroppsetting til forlover eller andre, per time
kr. 500,-/900,-
Make-up til forlover eller andre, per time
kr. 695,-


Vi er Hairtalk spesialister og kan hjelpe deg med å oppnå hårdrømmen din. Ønsker du fyldigere hår? Kanskje du er lei av å spare? Har du andre utfordrende områder du behøver hjelp til? Ta kontakt med oss i god tid før din prøvetime.(Priser er varierende etter mengde, lengde og behov)