BRUDESTYLING

Vi på Euforia hjelper deg gjerne med hår og make up til den store dagen. Våre erfarne make up-stylister og frisører vil gjøre sitt ytterste for at du skal bli på ditt vakreste.

Du kan velge mellom ulike brudepakker, eller be om en skreddersydd behandlingspakke ut i fra ditt behov. Ta kontakt med oss, og vi setter sammen et tilbud som passer din drømmedag!
På bryllupsdagen får du tilgang til eget rom hvor du kan forberede deg i fred og ro. Brudepakkene våre inkluderer vask med hodebunnsmassasje for å starte bryllupsdagen din på en herlig og avslappende måte.

I god tid før bryllupet:
Konsulter oss og book dine timer.

Et par uker i forveien:
Klipp håret, eventuelt farg det og gjennomfør prøvetime for hår og make-up.

Siste uka før bryllupet:
Farge/forme bryn, ta vippeløft, ansiktsbehandling, manikyr og pedikyr hvis ønskelig. Husk å drikke mye vann så huden gløder på selve dagen!

Kvelden før den store dagen:
Ta en ansiktspeeling og ansiktsmaske med tilpassede produkter. Sov godt, få i deg nok væske og nyt sommerfuglene i magen!

BRUDEPAKKER

Håroppsetting og makeup, inkludert prøvetimer.
Kr. 6600,-

Brudemakeup inkludert prøvetime.
Kr. 3400,-

Håroppsetting inkludert prøvetime.
Kr. 3400,-

Håroppsetting til forlover eller andre - avansert
kr. 1300,-
Håroppsetting til forlover eller andre - enkel
kr. 700,-
Make-up til forlover eller andre
kr. 1050,-

Vi er Hairtalk spesialister og kan hjelpe deg med å oppnå hårdrømmen din. Ønsker du fyldigere hår? Kanskje du er lei av å spare? Har du andre utfordrende områder du behøver hjelp til? Ta kontakt med oss i god tid før din prøvetime.(Priser er varierende etter mengde, lengde og behov)

For inspirasjon og gode tilbud, følg oss gjerne på Instagram og Facebook.