FRISØR

Senk skuldrene i vår frisøravdeling. Våre dyktige og kreative frisører gjør sitt ytterste for ditt velvære, og for at du skal få den fargen og frisyren du ønsker.

Våre klippebehandlinger er inkludert vask og lett styling

Klipp 30 min
Kr.665,-

Klipp 45 min
Kr.795,-

Klipp med 15 min. hodebunnsmassasje
Kr.965,-

Klipp barn t.o.m 11 år
Kr.575,-

Lugg, nakke eller rundt ørene
Kr.295,-

Maskinklipp på hele hodet
Kr.350,-

Skjegg
Kr.300,-

Oppsetting - avansert
Kr.1200,-

Oppsetting - enkel
Kr.675,-

Vask med føhn
Kr.650,-

Hodebunnsmassasje 15 min
Kr.300,-

For inspirasjon følg oss gjerne på Instagram og Facebook.

Alle våre kjemiske behandlinger er inkludert konsultasjon, Olaplex og/eller fusio-dose, vask og lett styling.
Alle våre priser er start-priser, og vil variere ut ifra hårmengde, hårlengde og tidsbruk. Kom med rent hår uten produkter i.


Designfarging eller striping inkludert glossing.
Velg 'designfarging' om du skal ha striper med en ettervekstfarge imellom stripene. Velg 'striping inkludert glossing' om du skal ha nye striper eller ta ettervekst på eksisterende striper.
fra Kr.2200,-

Helbleking av ettervekst inkludert glossing.
Ved bleking av ettervekst anbefaler vi å ikke gå lenger enn 8 uker mellom behandlingene. Er etterveksten lengre må du du booke tid til 'bleke hele håret, inkludert glossing', og ikke ettervekst, da behandlingen blir mer omfattende.
fra Kr.2400,-

Hettestriper (kort hår) inkludert glossing.
Hettestriper på kort hår, til ca 15 cm lengder. Kom med helt nyvasket hår.
fra Kr.1700,-

Ettervekst med fargekrem.

fra Kr.1200,-

Glossing.
For deg som vil friske opp fargen eller vedlikeholde mellom fargebehandlingene. Ønsker du å holde hårfargen kald og fin, anbefaler vi å gjøre dette hver 4 uke ca. Andre farger anbefaler vi 6-8 uker i mellom.
fra Kr.750,-

Strukturendring
Dette er for deg som vil ha en permanent struturendring i håret i form av krøller eller volum. Behandlingen inkluderer også klipp, vask, kur og styling.
Fra Kr.2600,-

Olaplex intensivbehandling.
Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy, så brytes disulfidbindingene i håret ned og kvaliteten blir svekket. Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt. Intensivbehandlingen kan også brukes på et naturlig hår som trenger mer styrke.
Kr.675,-

Vi er Hairtalk spesialister!

Vi kan hjelpe deg med å oppnå hårdrømmen din. Ønsker du fyldigere hår? Kanskje du er lei av å spare? Har du andre utfordrende områder du behøver hjelp til? Ta kontakt med oss eller book din GRATIS konsultasjonstime online. (Priser er varierende etter mengde, lengde og behov)

Vi hjelper deg også med parykker, hårdeler eller annet ved stort håravfall. Ta kontakt med oss for en prat så finner vi en løsning til ditt behov. Vi sitter på mye kunnskap om stønadsordninger og hjelper deg gjerne med dette.