Ansiktsbehandling

Resultatorienterte behandlinger og fokus på hudhelse!

Hver alder, hudtype og hudtilstand har sine utfordringer. Vi har et bredt spekter av behandlinger, og våre dedikerte hudterapeuter skreddersyr din behandling og gir trygg veiledning for hjemmepleie. Våre hudterapeuter blir kontinuerlig etterutdannet, har stor produktkunnskap og høy faglig kompetanse. Vår Dermalogicaexpert tilbyr alle Dermalogicas signaturbehandlinger.

Nyt et avslappende pusterom, hvor alt handler om ditt velvære og din hudhelse.

Behandlingsmeny

Dermalogica Face Mapping® Kr.250,-

Face Mapping® er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud.

Dermalogica Skin Fix Kr.175,-

Skin Fix er en rask og effektiv behandling, ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning.

Dermalogica ProSkin 30. Kr.695,-

En effektiv og målrettet behandling som gir raske resultater. Vi fokuserer på det huden trenger mest akkurat nå, og tilpasser behandlingen din hud.

Dermalogica ProSkin 60. Kr.995,-

En skreddersydd og avslappende opplevelse som tar i bruk det nyeste innen produkter, teknikker og teknologi. Et ideelt valg for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike behov. Resultatet er din beste hud noensinne.

Dermalogica Pro Power Peel 30. Kr.725,-

Kjemisk peeling som gir glødende hud! Enten du er opptatt av å motvirke aldringstegn, har pigmentflekker eller akne – hudterapeuten velger kom- binasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå.

Dermalogica Pro Power Peel 60. Kr.1275,-

Denne behandlingen kombinerer høyaktiv kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, med avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne.

Ung Hud under 18 år fra Kr. 550,-

Tilpasset behandling for ung problemhud.

*Ubenyttet time må betales i sin helhet om ikke avbestilt senest en dag i forveien.

Makeup, vipper og bryn

Behandlingsmeny

Enkel dag-Makeup Kr.295,-

Fest-Makeup Kr.695,-

Makeup-veiledning og opplæring Kr.695,-

Forming av bryn Kr.215,-

Farging av bryn Kr.200,-

Farging av vipper Kr.275,-

Permanent vippebøy inkl.farging av vipper Kr.775,-