Vår historie

Espeland Hårdesign ble etablert av min bestefar Jacob Berner Espeland i 1924. Den gang het salongen JB Espeland og holdt til i Strandgaten 162. Frem til 1975 var salongen en barbersalong, kun for herrer med klipp og barbering. I 1975 reiste vi for første gang til London "Vidal Sassoon Academy" og gikk på skole der og lærte "The Bob", "Firefly" samt alle de berømt klipp fra den gang. I alle år har disse klipp vært grunnlaget for alle moderne klippeteknikker. Siden den gang har vi gjevnlig besøkt skolen for å holde oss oppdatert innen de siste trender og teknikker.

Salongen flyttet til Strandgaten 184 på 1950 tallet og har vært her siden da. I 2012 bygget vi om hele salongen og fikk byens flotteste lokaler og salong. (se omtale i Italiensk design magasin)

Idag drives salongen av meg, John Bernar Espeland (3dje generasjon frisør) og min kone Elin Espeland. Tilsammen er vi 4 topp utdannede frisører som hver dag har som mål å gi deg det beste hårbesøket som mulig.

I 2011 ble salongen ombygget til en stor og flott moderne frisørsalong. Vi er stolte av at vi i 2013 ble omtalt i internasjonalt designmagasin som en av de flotteste frisørsalonger i Europa.

VELKOMMEN TIL EN GOD FRISØROPPLEVELSE HER HOS OSS.