Velkommen til Espeland Hårdesign

Bli en Espeland hårdesign kunde og opplev forskjellen! Vi står klare til å ta imot deg og ta vare på ditt hår på beste professionelle måte.

Viktig informasjon: ISABELL går ut i fødselspermisjon 21.mars 2018. Kontakt salongen for nærmere informasjon vedrørende når hun er tilbake.

ELIN ble skulderoperert i mai 2017, og er for tiden sykemeldt. Foreløpig kan vi ikke tidfeste når hun er tilbake. For mer informasjon kontakt salongen på tlf. 52714427.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE, hilsen ESPELAND HÅRDESIGN

Åpningstider

Mand - Onsdag 09:30 – 16:30
Torsdag 09:30 – 18:00
Fredag 09:30 – 16:30
Lørdag 09:00 – 14:00

VIKTIG INFORMASJON VED NETTBESTILLING.

Får du opp flere klokkeslett etterhverandre, vennligst bestill enten første eller siste alternativet. Ved bestilling av flere behandlinger så er det viktig at du ser nøye gjennom de forskjellige alternativene.

Ønsker du både klipp og farge/striper, velg den som er kombinert og ikke flere enkeltbehandlinger. Ønsker du at vi benytter rettetang eller krølltang i tillegg til vanlig styling, må du krysse av det også. Dette fordi vi må sette av tilstrekklig tid til deg.

Er det problematisk å finne tid til behandlingen du ønsker, anbefaler vi at du ringer oss (52714427), da vi lettere kan finne plass til deg ved å kombinere behandlingene over flere frisører. Dette kan ikke systemet gjøre.

Vi forbeholder oss retten til å sette farging/striper og styling over på annen frisør. Hver morgen sjekker vi våre bestillinger, og finner vi feil vil vi kontakte deg snarest for å få satt inn riktig behandling.

Velkommen til en enklere hårdag sammen med din frisør.

Våre faglig dyktige frisører