SMITTEVERN; LES DETTE FØR DU KOMMER TIL OSS!

ER DU FRISK? Du skal ikke møte opp til din time dersom du har feber, symtomer på luftveisinfeksjon eller dersom du er i hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon. Husk å avbestille timen din straks og senest dagen før (24timer). Da koster selvfølgelig avbestillingen ingenting. Ved avbestilling under 24 timer eller samme dag, må avbestilling betales i sin helhet. Flytter du timen til en annen dag belastes du med et gebyr på 50%.

MØTETID: Du må ankomme salongen til din tid, eller ved ny beskjed pr SMS/oppringing. Du skal altså ikke komme før tiden, da vi har begrenset med venteplasser inne.

HÅNDVASK: For deg som kunde vil håndvask ved ankomst salong være obligatorisk.

HÅRVASK: Vi har ikke lenger obligatorisk hårvask, men som alltid så må vi vurdere hva som er best for vårt arbeid.

DRIKKE: Vi har nå lov til å servere drikke, vann, te eller kaffe. Selvbetjening er ikke tillatt.

LESESTOFF: Fremdeles kan vi ikke tilby deg aviser eller magasiner.

SAMTALEN: Samtalen deg/frisør ønsker vi skal gjennomføres rett frem gjennom speilkontakt. Du som kunde skal altså ikke snu hodet mot din frisør for samtale. Mange kunder gjør dette ubevisst, og er i normale tider helt ok. Men, ikke i disse koronatider.

VAREHYLLENE VÅRE: Du skal ikke ta på varene i hyllene foruten den du vet du skal handle med deg.

BETALING: Vi ser helst at du betaler med kort eller VIPPS.

KORONATILLEGG: Pga ekstra tidsforbruk og kostnader vedrørende koronatiltakene i salongen, har vi et hygienetillegg på kr. 75,- for hver kundebesøk. Vi håper på forståelse for dette.

TIL SLUTT: Jeg håper du respekterer og er glade for at vi gjør alt vi kan for at dette skal fungere godt, og uten at vi eller dere blir smittet og syke.

Jeg, frisøren din, kommer til å være VELDIG eksponert for å bli smittet,da vi tar imot nye kunder hele dagen, langt innenfor 1 meters sonen som er anbefalt i samfunnet ellers. Når vi klipper deg er vi innen en halv meter fra deg. Derfor er det viktig at vi ikke er uforsiktige eller slakker på kravene.

Derfor gjennomfører vi alle smitteverntiltak på best mulig måte. For din skyld og vår skyld.

OG.....VI GLEDER OSS TIL Å TREFFE DERE IGJEN, SNAKKES SNART.

GULLENDE RENT OG DESINFISERT, SLIK SKAL VI HA DET

Hele salongen er vasket ned, varene, hyller, arbeidsbrod, kundebord, verktøy, ja alt er vasket og desinfisert.

SMITTEVERNET I SALONGEN, FOR DIN OG VÅR SKYLD (Foreskrifter FHI)

ANKOMST SALONG: Vi desinfiserer inngangsdørhåndtakene mellom hver kunde.

VASK HENDENE DINE: Vi har håndvask / desinfeksjonsgele rett innenfor inngangsdøren. Denne skal du bruke før du fortsetter inn i salongen.

VENTESTED: Du finner ledig ventestol (3 stk) i salongen. Er disse opptatt, henvend deg til nærmeste frisør og vi anviser deg ventested.

ER DU KUN LITT SYK? Er du syk, i karantene, har luftveisinfeksjon eller har nedsatt almentilstand, kan du dessverre ikke være i salongen og bli behandlet. Unngår du å gi oss beskjed om dette, må vi dessverre avvise deg. Ta kontakt pr telefon før du kommer hvis du er usikker.

KOMME MED FØLGE: Du kan ikke komme med følge eller følge noen andre. Forelder som vil følge barnet sitt må informere oss om dette i god tid på forhånd.

UKEBLADER/MAGASINER: Dessverre kan vi ikke tilby dette i salongen nå, da vi ikke har mulighet til å desinfisere et magasin. Så skal du sitte lenge i salongen anbefaler vi at du benytter din mobil eller tar med eget magasin.

KAFFE, TE, VANN: Vi kan nå tilby deg vann, te eller kaffe under ventetiden ved lengre behandlinger.

DESINFISERING ARBEIDSPLASS: Vi vasker og desifiserer din klippestol, vasker speil, arbeidsbord, maskiner og sakser, dvs alt verktøy som vi benytter. Dette gjøres før og altså etter hver kunde.

REN KLIPPEKAPPE: Alle kunder får egen klippekappe som benyttes kun en gang pr kunde

KAMMER og BØRSTER: Alt arbeidsverktøy som kammer og børster desinfiseres før og etter hvert bruk.

HÅRVASK: Vi vasker alle hår, da dette hindrer/reduserer evt smitteoverføring til oss. Ved helt nyvasket hår vurderer vi dette ved ankomst.

I RESEPSJONEN: Vi desinfiserer betalingsterminalen etter bruk, samt diskområdet.

VAREKJØP: Da alle varer og varehyller blir vasket og desinfisert, vil vi at kun frisøren skal ta på ønsket vare. Varene hentes frem av frisøren din, og legges i våre plastposer / papirposer sammen med din kvittering. Ønsker du ikke pose, gi oss beskjed om det.

AVSTAND: Husk at i salongen skal du holde avstand til de andre som er inne samtidig. Minimumsavstand til andre er 1m.

EKSTRATID: Hvert kundebesøk vil gi oss ekstratid til rengjøring og klargjøring på mellom 5-10 minutter. Det gjør at vi må sette av ekstra tid til hver enkelt kundebesøk. DETTE GJØR VI FOR Å TRYGGE DEG OG OSS SOM DIN FRISØR. Hygienetillegget er kr 75,- pr kundebesøk.