ENERGYBOOST

Passer for deg som kun vil friske opp farge og frisyre. Spesielt for deg som trenger en liten oppfriskning av fargen eller om du bare ønsker å dekke etterveksten. Du får selvsagt i tillegg en enkel stuss for å justere frisyren for så den holder seg i fasong frem til neste grundige klipp.

Vi avslutter behandlingen med en dyptvirkende hurtigur, som er skreddersydd til hva håret trenger av pleie akkurat nå.

Estimert tid: 2t kr 2200,-

BESTSELLER

Dette er vår bestselger, en klassisk pakke som også inneholder klipp med enkel styling. Vi starter med en god konsultasjon. Vi finner en ønsket fargekombinasjon tilpasset deg hvor vi kan farge ettervekst kombinert med noen enkle effekter eller to forskjellige farger. Etter fargens virketid, vil du få en kur som er tilpasset det ditt hår trenger av pleie. Du kan også velge om du vil friske opp fargen på øyenbrynene dine eller en enkel korrigering med voks/nappe. (passer for mellomlangt /skulderlangt hår)

Estimert tid: 2t og 30min kr 2900,-

LUXUS

Denne pakken passer utmerket til en dag du skal ut på noe spesielt, eller om du rett og slett bare vil unne deg selv litt ekstra velvære.

Skjem deg bort med en behandling hvor du kun får det beste av det beste. Vi utfører en grundig hår og hodebunns analyse før behandling og valg av produkter.

Pakken inneholder en god klipp, fargedesign /striper og Glossing og selvsagt eksklusiv dyptvirkende kur med avslappende hodebunns massasje. Mens kuren får virke, steller vi øyenbryn og vipper. Vi avslutter behandlingen med grundig stylingor å skreddersy en behandling spesielt for deg.

Estimert tid: 3timer kr. 3500,-