Velg behandlinger

· Våre fargepriser er veiledende. Tillegg kan forekomme på ekstra tykt/langt hår.

· Extensions – etter avtale.

· Brudepynting - etter avtale.

Ege • brørs signatur meny

  • Her løfter vi på plass din faceframe med folier mot ansiktet og i overhåret. Fargen skal se naturlig solkysset ut i en nyanse som passer deg, Book også denne behandlingen om du ønsker kun en moneypiece, Glossing er inkludert for å bringe frem glans og næring til hele håret. Lett føn og styling Pris: 2100 (ca 1,5t)
  • Ege og Brørs Signatur Blonde: Her personaliserer vi valg av teknikk spesielt til ditt hår. Klare blonde nyanser skapes ved hjelp av en blanding av foilayage, balayage og babylights. Overgangene skal være sømløse, Håret skal være blondt, men også ha dimensjon av din naturlige farge. Inkludert i denne behandlingen er Glossing og Fusio Dose Kerastase kur, som er nødvendig for ditt hår skal få den fargen og næringen det behøver for å være glansfullt og vakkert. Behandlingen avsluttes med en god føn og lett styling. Pris: 3400 (ca 2,5 t)
  • All over Blonde : Denne er for deg som ønsker å bli ganske blond. Vi legger foliestriper tett og jevnt fordelt over hele håret. Blanding av babylights og klassiske striper personaliserte for deg og ditt hår. Behandlingen inkluderer Glossing og Fusio Dose Kerastase kur for maksimal styrke, glans og klare blonde toner. Behandlingen avsluttes med en god føn og lett styling. Pris: 3400 (ca 2,5t)
  • Do my roots: Touch up Signatur Dette er for deg som er fast gjest hos oss, og som har ettervekst på maks 4 måneder. Her legger vi foliene tilpasset den behandlingen du har hatt tidligere for å få tatt etterveksten. Glossing er inkludert ved behov. Behandlingen avsluttes med en god føn og styling. Pris: 2400 (ca 2t)
  • Signatur Blonde og klipp: Dette er for deg som ønsker full pakke, med en av våre All over Blonde eller Ege og Brørs Signatur Blonde. Glossing og dyptvirkende Fusio Dose Kerastase hårkur, en god klipp, føn og styling er inkludert i prisen. Pris: 4400 (ca 3,5t)
  • New Hair, New Me For deg som ønsker en forandring, men som er litt usikker på akkurat hva du skal gjøre med håret. Vi hjelper deg med å finne riktig farge og klipp, skreddersydd akkurat for ditt hår. I denne signaturbehandlingen er det også inkludert en hodebunnsmassasje og FusioDose kur som passer til den fargebehandlingen vi velger for deg. Pris: 4400 Nb: Har du veldig tykt og langt hår, ta kontakt med oss i forkant, så får vi reservert nok tid.

Klipp og fargedesign

  • Denne velger du om du ønsker en god klipp med en helfarge. (Altså ikke striper. )

Farge og folie

Klipp

Lærling

Tilleggsehandling

  • Denne behandlingen velger su sammen med enten farge/klipp/vask og føn. Det en den beste hårbehandlingen vi kan gi for å reparere skadet eller tørt brusete hår.

Vipper og bryn

Brud (ring oss)

  • En klokketime prøvetime på en frisyre til brud eller forlover.
  • Inghild har over 20 års erfaring med brudepynting, og er også utdannet makeupartist. Oppsett, inkludert vask og føn, makeup og enkel servering. Oppgitt pris gjelder styling i salong, ved ønske om styling et annet sted vil det komme et tillegg i prisen. ​

Stille avtale