Velkommen til Cut'n Go Frisør Sarpsborg

Vi ønsker å være et sted med mennesker som har en personlig og uhøytidelig tilstedeværelse, et sted hvor vi fokuserer på hva vi kan gjøre for håret ditt. Hos oss får du utført frisørbehandlinger av høy kvalitet til lave priser og vi gjør alt vi kan for at våre kunder skal være fornøyde. Produkter er viktige verktøy for at vi skal utføre vår jobb på best mulig måte. Det er også viktig for deg som kunde at vi kan tilby produkter av den beste kvalitet for at du skal kunne oppleve fantastisk hår også mellom hver gang vi møtes. Vårt utvalg av produkter er nøye gjennomtenkt for at du som kunde skal få akkurat det du og ditt hår trenger. Vårt hovedfokus er at produktene presterer, vi tar det for gitt at de gjør dette uten å belaste verken deg eller miljøet med unødvendige kjemikalier.

Riktig tid = Riktig pris

Alle våre priser er FRA priser. Det er derfor viktig at du bestiller nok tid. Det er den totale tidsbruken som avgjør prisen på din behandling, ikke hvilken booking du har gjort. Er du usikker på hva du skal velge - velg heller for lang tid - prisen justeres uansett i kassen ihht endelig tidsbruk.

Studentrabatt?

Vi har gode studentpriser på klipp - hver dag i hele skoleåret. (studentbevis må fremvises uoppfordret)

Åpningstider

Mandag 09:00 – 20:00
Tirsdag 09:00 – 20:00
Onsdag 09:00 – 20:00
Torsdag 09:00 – 20:00
Fredag 09:00 – 20:00
Lørdag 09:00 – 18:00

Telefon

973 21 002

OM OSS

Vi er i dag 4 ansatte, hvor alle er ansatt fordi de holder faglig meget høy standard og kan bidra til fellesskapet med sin kunnskap og kompetanse. Cut'n Go skal være et sted hvor kunden kan forvente kvalitet, presisjon, kreativitet, forpliktelser og frisører med lidenskap for frisørfaget.