Om oss

Komponisten Frisørsalong AS ble startet av Inger Holskog i 1992, og flyttet til Kjøita park sommeren 2006, der salongen har stort fokus på velvære. Det er lagt ned mye penger og innsats for å få en flott, moderne og samtidig koselig salong. Salongen inneholder en egen barber/herreavdeling.Vi har stort fokus på menn .

Vi ansatte har alle våre spesialiteter for å utnytte de store mulighetene salongen gir oss, vår salongen har ansatte som er spesialisert på farge, og to som er spesialisert på extensions. Vi er nytenkende frisører som alltid er oppdatert på siste moter og trender, og gir oss ikke før kunden har et smil om munnen og ønsker og komme tilbake til oss ved neste frisørbesøk. Konkurranseinstinktet er på topp og vi liker å vite at vi er best.

Etter 10 års drift ved Tønnefabrikken like ved Lundsbroa, har Komponisten Frisørsalong flyttet inn i nye lokaler på Kjøita Park. Nå fremstår salongen som en av de flotteste frisørsalongene i byen og har 6 ansatte. Fornyingen har ikke gått utover den gode tonen, ei heller servicen som de ansatte er kjent for. Salongen har et særegent uttrykk, og en behagelig, kunstnerisk og litt mystisk atmosfere. Inntrykkene begynner allerede når du kommer inn og blir møtt av frisører som ønsker deg høflig velkommen.

Komponisten Frisørsaling arbeider hardt hele tiden for å holde seg oppdetert i hva som skjer i hårverden. Kundene ser etter mye mer i en salong enn en frisør som kan klippe. I tillegg til at vi skal ha svært dyktige frisører , skal vi også gi våre kunder velvære og en hyggelig atmosfere hvor det er rom for alvor og latter. Alle våre kunder får en personlig konsultasjon der vi kan skreddersy behandling i salongen og produkter til hjemmebruk.

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til oss.