Om oss

Yvonnes Studio startet opp i Finnsnes sentrum, 1.juli 2014. Vi holder til i Byparken, i store flotte moderne lokaler, som er lett tilgjengelig. Vi er en velværesalong som tilbyr det lille ekstra. Hos oss finner du det meste innen skjønnhet og velvære for både han og henne. Vårt konsept er at du skal få alt du ønsker deg på ett sted, og vi stiller høye krav til kvalitet. Våre behandlere har fullt fokus på deg som kunde, og skreddersyr behandlingene etter ditt ønske og dine behov.

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlinger: Alle type frisørtjenester (dame og herre), personlig makeupveiledning, profesjonell form og farge av bryn, lash filler (vippebøy), brow bomber (brynlaminering), leppeforstørrelse, rynkebehandling med dermapen mm.

Åpningstider

Mandag - Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 15:00
Søndag Stengt

Telefon

948 50 215

Du kan enkelt og greit bestille time på våre nettsider døgnet rundt. Du kan også ringe oss for å bestille time, eller om du har spørsmål eller spesielle ønsker.

NB. timen må avbestilles minst 24 timer før avtalt tid. ved ikke å møte opp vill det faktureres ett beløp på 80% av behandlingens verdi.(ved legeerklæring vill man kunne se bort fra denne regelen)