Våre tjenester

Klipp

Vi klipper herrer, damer og barn. Alle kundene våres får tilbud om å vaske håret, noe som er inkludert i prisen. En kort frisyre bør klippes hver 5-7 uke for at frisyren og håret skal holde seg sundt og fint. En lenger frisyre bør klippes hver 8-12 uke. Her mister man ikke fasongen like fort som på en kort frisyre, men det er like viktig å holde håret sundt.

Farge

Vi gjør alt fra folistriper, balayage, helfarge, crazy color, shimmer, fargeeffekter, hettestriper og gloss. Her varierer det hvor ofte du bør farge det. Men er du grå anbefaler vi hver 4-6 uke, avhengig av hvor grå du er. Striper er også litt induviduelt hvor stor kontrast det er fra din naturlige hårfarge og hvor fort håret vokser, men for at kontrasten ikke skal bli for stor anbefaler vi hver 6-10 uke.

Hair extention

I 2014 ble vi årets gull salong på hair extention fra Great Lengths. Om du bare ønsker litt fylte, volum eller om du vil ha lenger hår gir dette fantastiske resultater. For time her må du først bestille en konsultasjon slik at vi finner riktig teknikk, farge, mengde og lengde.

Permanent

Ønsker du bare et løft på kronen, mer volum, krøller eller bølger kan vi hjelpe deg med dette.

Vipper og bryn

Vi farger også vipper og bryn og former brynene dine. Her har vi hørt mange si: Men jeg bruker jo mascara uansett.

Ved å farge vipper får du dybden helt innerts fra vippelinjen. Du får også et tydligere blikk ved litt farge på brynene. Og du kan faktisk gå på trening eller stranden uten å alltid måtte ta på deg mascara. Varer i alt fra 3-6 uker, avhengig av hvor lys/mørk du er. Hvorfor ikke gjøre det samtidig som du klipper deg?.

Negldesign

Vi forlenger dine negler eller bare forsterker dine egene. Her bruker vi både acryl, gele og shellac. Her må man etterfylle hver 3-4 uke, går du lenger enn det blir de for lange og de knekker lettere.

Hårkurer og hodebunnsmassasje

Alle hårtyper har godt av en hårkur en gang i blant. Hår som er kjemisk behandlet av farge, striper eller permanent bør kures en til to ganger i uken. Ikke alle tar seg tid til dette og det er derfor kjempebra og ta en intensiv salongkur når du er hos frisøren. Og ingen ting er bedre da enn å få en hodebunnsmassasje også.

Solarium

Vi har et selvbjetjent solarium. Dette er åpent i salongens åpningstider. 100 kr for 20 min, tar kun mynter.