Soho Studio AS ligger sentralt på urbane Grünerløkka, like ved Schous plass trikkeholdeplass. Hos oss tilbyr vi alt som kan knyttes til hårbehandling og neglebehandling. Du kan forvente god service og god kompetanse og kan bestille time, eller ta drop-in.

Sunn hår, frisk hud og flotte negler vil gi god selvtillit og en bedre mental helse.

Vi har behandlinger som for varierte kundegrupper. Du som kunde vil møte profesjonell og kvalifisert personell som frisør stylist og negleteknikker som vil sette deg i fokus på våres behandlinger.

Vi bruker utstyr og kosmetikk som garanterer høy kvalitet og sikkerhet. Vi sørger for at våre produkter skal tilpasse deres behov og krav.

Design er dedikert sentralt i vår produkt/-tjenesteutvikling. Våre produkt/tjenester skal være bra å se på, godt å ta på, og dere som kunde skal få lyst til å eie produktet, være fornøyd og tilfredsstilt med tjenesten, og samt de ansatte skal være stolte av å være en del av det og utvikle det videre.

Vår visjon: Besøket i salongen skal være en opplevelse av velvære og god service. Opplevelsen skal sitte igjen slik dere som kunde nærmest intuitivt fortsetter å velge Soho Studio som deres faste frisører, negledesignere. Denne visjonen støttes ved å tilby et utvalg form av tidsriktige produkter og konkurranse dyktige priser.

Ansatte