Manikyr & Pedikyr

Hva er manikyr?

Ordet manikyr stammer fra latin. De to latinske ordene som ordet er konstruert, henholdsvis mener og håndpleie. Denne skjønnhetsbehandling sikrer at hendene får en god behandling og neglene blir i topp stand! Alt for en god hånd.

Standard Manikyr utføres med stell av neglebånd, neglebåndene er ivaretat, arkivert, polert, malt med baselakk og deretter med en topcoat,avsluttes ofte med med en nærende fuktighetskrem.

Manikyr med parafin er en luksus neglebehandling, dette utføres med en avslappende og beroligende bad for hender, en hånd massasje, en skrubb for hendene og en parafin behandling som gjør hendene silke myke.

Hva er gele og hva er forskjellen mellom gele og akryl?

Gele og akryl negler er en spesifikk type av kunstige negler, men er mer naturlig i utseendet.

Største forskjellen er at gele må herde i uv eller led lampe og akryl herder av varme og luft. Teknikken for å legge gele og akryl er derfor forskjellige. Det første du vil merke om det er gele eller akryl er lukten. Akryl har en kjemisk dunst, og gele er nærmest luktfritt. Av helsemessige årsaker, har vi derfor valgt Gele med luktfritt system. Gele utføres på to måter, enten med flytende gelebase på egen negl eller falsk tip og gelebase på topp.Tynne, lette, vakre og naturlige negler med en utrolig glans og holdbarhet. De er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr.

Gelenegler kan brukes til å forsterke dine egne negler, eller forlenge dem.

Hva er Shellac og forskjellen mellom Gelish og Shellac?

I forhold til vanlig lakk, er shellac en langvaring glans lakk som holder opptil 2- 3 uker. Gelish er en gelelakk som sitter i ca. 3 uker uten å flake av eller miste sin glans. Begge typene kan brukes på den naturlige neglen like godt som på akryl eller gelenegler. Gelish og Shellac er en merkevare. Begge er gelelakk, som er en hybrid av gele og neglelakk. Det er kun to forskjellige merker.

Hva er pedikyr?

Pedikyr er kjent som fotterapi. Pedikyr handler om å forbedre føttenes og tåneglenes framtoning gjennom ulike typer fotbehandling. Pedikyr er med andre ord tilsvarende manikyr, bare at det er føttene – og ikke hendene – som er i fokus.pedikyr inngår ulike former for fotpleie. Vår 45 minutters fotbehandling inkluderer fotbad, sliping på tørr hud, fotskrubb og stell av neglebånd og negler. Til sist utføres en behagelig fotmassasje. Fotmaske, lakk, eller ekstra 15 min fotmassasje kommer i tillegg.

Hvordan fjerner man negler?

Gelish fjernes ved å file av sealeren og pakke inn i folie med en ren aceton. Det tar ca 15- 20 min. Akrylnegler fjernes ved å file neglene tynne og pakke inn i folie med en ren aceton. Det tar ca. 45-60 min. Gelenegler files helt bort. Det vil ikke hjelpe å pakke disse inn i aceton. Selv om dette kan utføres hjemme, men vi anbefaler våre kunder å gjøre denne tjenesten hos proffosjonelle negleteknikker, tilfelle skade.

Hva menes med dekor på negl?

Dekor på negl er en negle kunst, vi utfører denne arten ved å tegne en bestemt dekor, eller vi kan sette på bestemt foliebilde som forblir flotte utsmykninger på dine negler.

Korrektur

Ingen er perfekt, alle er ulike. Noen er heldige og andre ikke. I blant oss er det alltid noen som har en eller annen feil med en negl eller flere. Vi hjelper deg med å korrigere ved å file, rette, eller lakke etter ditt behov.