Tips

Hårevekst

Et hårstrå på hodet vokser mellom 1 og 1,5 cm i måneden i 3-5 år før det faller av. Hvor mye det vokser er individuelt. Hårets utseende og elastisitet påvirkes av kostholdet ditt og hvor mye du er i solen. Det er i gjennomsnitt 100 000 - 150 000 hårstrå på et hode.

Hårtap

Hver dag mister du mellom 50-100 hårstrå og i perioder kan du miste enda mer uten at du trenger å bekymre deg for dette. Fysiske anstrengelser, medisiner, hormoner og også mangel på enkelte næringsstoffer kan gi periodevis håravfall.

Hårets utseende

Hårets utseende påvirkes i stor grad av et stoff som kalles sebum. Sebum har som oppgave å smøre og beskytte hår og hodebunn. Produksjonen av sebum kan påvirkes ved at hodebunnen masseres. Har du tørt hår produseres det for lite sebum og da bør hodebunnen masseres ofte for å øke produksjonen av sebum. Hvis håret er fett produseres det allerede mye sebum. I dette tilfellet er det viktig å unngå å massere hodebunnen, samt bruke en shampoo som er basert på rensende og ikke fuktighetsgivende ingredienser.

3-trinns metode til sunt og velpleid hår

En 3-trinns metode oppleves i din frisørsalong og fortsettes hjemme hver dag. De effektive produktene sikrer sunnhet, velvære og skjønnhet for håret ditt.

Trinn 1: Hårbad

Det er mer enn en shampo, da den påføres med en spesiell massasjeteknikk. Du vil nyte den optimape kombinasjon av effektivitet og velvære med en Relax Massage.

Trinn 2: Pleiende kur

Det andre trinn forsterker hårbadets pleiende virkning. Optimale resultater oppnås ved profesjonell påføring av kur utviklet spesiellt til salongbruk. Regelmessig bruk av pleie hjemme bevarere et sunt og vakkert hår.

Trinn 3: Pleiende styling

Til det siste trinn benyttes multifunksjonelle produkter som ikke skal skylles ut - pleiende produkter med styling effekt. Det 3. trinn former en naturlig frisyre med stil og beskytter samtidig håret ved børsting og føning.