Vi er PUR grønn frisør!

PUR grønn frisør er Haugalandets første og eneste grønne frisørsalong mellom Bergen og Stavanger. Vi skal gi deg et pusterom og velvære i din travle hverdag med behandlinger helt fri for hormonforstyrrende, allergi- og kreftfremkallende stoffer.

Vi setter alltid av god tid til hver enkelt kunde, og det legges vekt på en grundig konsultasjon for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Før hårvask blir hodebunnen analysert slik at vi velger produktene som egner seg best for deg og ditt hår, og en lett hodebunnsmassasje er alltid inkludert. Under hårspa og fargebehandling tilbyr vi selvsagt fotbad, drikke og snacks. Alt er økologisk og fairtrade. Alltid.

Salongen ble startet opp av Heidi og Rita i 2011. De hadde begge en felles drøm om å skape et sted det skulle være godt å være både for kunder, ansatte og seg selv. Drømmen slo rot i Kirkegaten 178 i Haugesund, og her nyter haugalendinger og tilreisende rene, organiske produkter og behandlinger midt i sentrum! Å tenke og handle grønt er viktig for mange, og i 2014 ble driften utvidet med en PUR grønn frisørsalong i Sveiogata 66 E, et godt alternativ til alle som bor lenger nord på Haugalandet.

Velkommen skal du være til PUR grønn frisør!

Åpningstider

Mandag - Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 16.00
Lørdag 09.00 – 15.00