Vi er PUR grønn frisør!

PUR grønn frisør i Sveio er Haugalandets einaste grønne frisørsalong mellom Bergen og Stavanger. Me gjer deg eit pusterom og velvære i din travle kvardag med behandlingar heilt fri for hormonforstyrrande, allergi- og kreftframkallende stoffer.

Me setter alltid av god tid til kvar enkelt kunde, og det legges vekt på ein grundig konsultasjon for å imøtekomma kundens ønsker og behov. Før hårvask blir hodebunnen analysert slik at me veljer produkt som egner seg best for deg og ditt hår, og ein lett hodebunnsmassasje er alltid inkludert. Under hårspa og fargebehandling tilbyr me sjølvsagt fotbad, drikka og snacks. Alt er økologisk og fairtrade.

Salongen blei starta opp av Heidi og Rita i 2011. Dei hadde begge ein felles draum om å skapa ein stad der det skulle vera godt å vera både for kunder, ansatte og seg sjølv. Draumen slo rot i Haugesund. Å tenkja og handla grønt er viktig for mange, og i 2014 blei drifta utvida med ein PUR grønn frisør salong i Sveio. Her nyter haugalendingar og tilreisande reine, organiske produkter og behandlingar.

Velkommen skal du vera til PUR grønn frisør i Sveio Senter! 20 min. fra Haugesund og knappe 15 min. fra avkjøringa på Hodnafjellet for dei som kjeme den vegen.

(Salongen i Haugesund måtte dessverre leggjast ned i 2020 då Heidi bestemte seg for å flytta til sørfylke, og det blei mangel på ansatte i Haugesund)

Åpningstider

Mandag 09.00 – 16.00
Tirsdag 09.00 – 16.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 18.00
Fredag 09.00 – 16.00