Microneedling

Microneedling en behandling som sprer seg rakt , og flere og flere mennesker går for denne behandlingen for å forynge huden .

Hva en microneedling? Microneedling er en behandling som sprer seg rakt, og flere og flere mennesker går for denne behanlingen for forynge huden.Denne rosedyren er veldig enkel og bruker en enhet med små,grunne nåler til å punktere huden din for å skape en kontrollert skade i huden.Denne skaden vil stimulere kropen til å produsere nytt kollagen og elastin. Der nylig produserte kollagenet i kroppen din vil forynge huden ved fylle fine linje og gir fylde til huden, forbedrer tekstur og tetthet, fjerner rynker , arr og strekkmerker. MICRONEEDLING ER IKKE BARE BEGRENSET TIL ANSIKT, MEN DET KAN BRUKES PÅ MANGE KROPPSDELES SOM ARMER,RUMPE,LÅR,MAGEN

Micronålestikkprosessen vil vannligvis ta 30 minutter, og deretter vil huden din være litt rød. Dette kan ligne på solbrenthet,men huden vil bli normal etter et par dager.Den naturlige veksten av kollagen skjer ikke umiddlbar løsning, men vil forbedre huden din på lengre sikt.

BEHANDLING FRA 1.600 KR 

  - Ansikt

- Arm

- Mage

- Rumpe

- Lår/Legg