Vi Har Hair Talk hårforlengelse.

Hairtalk sliter ikke på håret Hvis du vurderer å sette i hårforlengelser eller sette i tape extensions i håret ditt har du kanskje stilt deg selv spørsmålet om Hairtalk extensions sliter på håret. Det korte svaret er at Hairtalk ikke sliter på håret.

Utviklet for tynt skandinavisk hår Basert på det typiske skandinaviske tynne håret, har vi utviklet markedets mest skånsomme metode for tilføring av hår. I vårt sortiment har vi hele 12 patenterte løsninger. Med en patentert tape som kan festes til de tynneste hårkvaliteter, kan vi tilby muligheten for hårforlengelse som ikke sliter på det naturlige håret ditt.

Hairtalk extensions – holdbart for ditt naturlige hår Med Hairtalk tape extensions gir du ditt naturlige hår en sjanse til å hvile, gjenhente seg og vokse ut mens du har hårforlengelser eller løshår i. Du trenger ikke slite på håret med bleking og tidkrevende fargebehandlinger for å kunne gjøre fargeendringer i håret.

Legg merke til forskjellen i ditt eget hår Hairtalk extensions er en holdbar løsning for ditt naturlige hår, og etter at du har brukt produktene våre, vil du kunne føle og se en merkbar forskjell i hårkvaliteten din. Hvis du har hatt hårløse flekker i hodebunnen som et resultat av hårtap, kan du regne med at ditt eget hår begynner å ta over disse flekkene mer og mer.

Har du opplevd tynt hår etter extensions? Hairtalk extensions sliter ikke på håret, og takket være det at alle Hairtalk-stylistene våre er grundig opplært, og at bare Hairtalk-sertifiserte salonger har lov til å føre våre hairband, clip on hårdel med lugg, Top of the Head og andre hårdeler for hårforlengelse, kan vi forsikre deg om at dine Hairtalk extensions ikke vil være grunnen til tynt hår. Finn en sertifisert salong i nærheten av deg, og få Hairtalk extensions!

Invester i ditt eget hår Vil du gi håret ditt en sjanse til å komme seg etter hårtap, stress eller farging? Bestill en konsultasjon med en av ekspertene våre, så hjelper vi deg. Hairtalk er en investering i ditt eget hår og din egen selvtillit.

Tips! Se hvordan andre har fått bedre kvalitet på sitt eget hår ved å bruke Hairtalk, under emneknaggen #myhairtalkmystory.

Bestill time i dag.

Ta kontakt med oss i salongen for mer info,konsultasjon og bestilling av ditt nye hår.

Tlf 52868677

For mer info, gå inn på https://www.hairtalk.no