Cosmelan pigmentbehandling

En effektiv behandling mot pigmentflekker uten bruk av laser!

Kr: 5900,- (inkluderer produkter for hjemmebruk) – 45 min.

Pigmenteringer er noe av det vanskeligste vi jobber mot, da det ofte blir bedre i perioder, men kommer raskt tilbake. Cosmelan er en effektiv behandling av pigmentflekker som er basert på hemming av tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin. Den behandler utfordringer som melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, solar lentigo (solflekker), fregner og andre pigmentforandringer i huden.

Den pigmentreduserende masken legges på i salongen og skal ligge på i 8-12 timer, avhengig av hudtype og hudtilstand. Kunden forlater salongen med masken på, og masken skal holdes fuktig med en sprayflaske med vann fram til den skal renses av. Rens av med lunkent vann etter behandlingstiden har utløpt. Med denne typen behandling er det veldig viktig å bruke solfaktor året rundt.

Behandlingen inkluderer et kit for hjemmebruk etter behandlingen i salong, som inkluderer Cosmelan 2, Cosmelan Recovery og SPF130+. Cosmelan 2 kan brukes som vedlikeholdskrem helt opp til 1 år. Du vil få med et kort som viser når de forskjellige produktene skal brukes.

Hjemmekitet består av 3 produkter som skal virke ved å ytterligere redusere pigmenteringene og samtidig forhindre dannelsen av nye pigmenteringer. Det er viktig at produktene blir brukt så hyppig som de skal for å få maksimalt resultat av behandlingen. Bivirkninger sees som regel i form av rødhet, sårhet og flassing, spesielt rundt munnen og nesevingene. I hvor stor grad de opptrer, avhenger fra person til person, men bivirkninger bedres betydelig etter de første 4 ukene.

Maksimalt resultat oppnås etter 7-8 uker (merk at kan ta litt lenger tid på en mørkere hud). Hudtonen blir jevnere og glattere. Cosmelan reduserer også talg- og fettproduksjonen, så den er effektiv for aknehud med store, synlige porer og pigmenteringer.