Om RUHS

Ruhs as - et kvalitetsbegrep innen hårerstatning i over 60 år.

Ruhs har opparbeidet seg en uvurderlig erfaring og kunnskap innen hårerstatnings nisjen, alle hos Ruhs er enten utdannet frisører eller parykkfrisører.

Ruhs og vår målsetting er at du skal få det du trenger så raskt som mulig. Derfor har vi bygget opp et rikholdig sortiment som vi til enhver tid har på lager. Ruhs er vår hovedleverandør av parykker, håretstatninger og Hair extension. Vi deltar jevnlig på deres kurs og opplæring.

Gjennom vår historie har Ruhs vist seg som en samarbeidspartner enn kan stole på.

Besøk Ruhs: https://www.ruhs.no/

Om hairtalk extensions

Det spiller ingen rolle om du gjør en full extension, eller gjør en utfylling med et par pakker Hairtalk – resultatet er at du kan skape fantastiske frisyrer. Uansett om ditt eget hår er kort eller langt, tynt eller tykt, så slipper du å kjenne begrensninger med Hairtalk. Takket være den patenterte skånsomme festemetoden passer dette også for deg som skulle lide av hårsykdommer som alopecia.

Fantastiskt hår for holdbar styling Drømmer du om glamorøs hollywoodlook, bølget surfehår, stramme oppsettinger eller en glansfull slick look? Med Hairtalks hårkvalitet holder stylingen lenger, dessuten holder håret omsetting etter omsetting. I tillegg til full forlengelse kan Hairtalk benyttes for økt volum, endre fargespill og for å endre frisyrer. Mulighetene er uendelige med Hairtalk!

Besøk Hairtalk: http://www.hairtalk.no/