Her kan du lese om noen av våre behandlinger

Klassisk dyprens

En klassisk dyprens passer begge kjønn i alle aldre. Både kvinner og menn, gutter og jenter.
Behandlingen går ut på følgende:
Konsultasjon:
En ansiktsbehandling begynner alltid med konsultasjon. Vi spør blant annet om medisinbruk, allergier og tidligere behandlinger. Dette for og sikre at vi kan arbeide trygt og godt uten at du får hudreaksjoner.
Rens:
Det første trinnet er grundig rens i to omganger med et renseprodukt som er tilpasset din hudtype. Dette kan være en gel, en olje eller en krembasert rens.
Hudanalyse:
Ut i fra en hudanalyse finner vi ut om du har tørr, fet, kombinasjonshud, sensitiv eller normal hud. Vi analyserer også hudtilstanden. Om du har kviser, hudormer, aldringstegn, dehydrering og solskader. Når huden er nøye undersøkt og analysert vil behandleren velge ut riktige produkter og behandlingsprosedyre tilpasset din huds behov.
Eksfoliering:
Her bruker vi enten en mekanisk eller kjemisk peeling. Mekaniske peelinger har en ”kornete” konsistens som gnir bort døde hudceller. Ofte kombineres mekanisk peeling med damp. I kjemisk peeling benyttes enzymer og/eller syrer for å fjerne overflødige hudceller.
Utklemming:
Dette er dybderensing av porene hvor vi fjerner komedoner (sorte prikker) og overflødig talg. Dette er vi trent på å utføre, og tilpasser trykk og hvor mye vi kan rense i forhold til hva huden tåler. Klemming er noe du IKKE bør gjøre selv da det lett gir arrdannelse.
Lymfedrenasje og optimalisering av blodsirkulasjonen:
Ved hjelp av spesielle massasjeteknikker økes så sirkulasjonen i blod- og lymfebaner. Blodets oppgave er transport av næringsstoffer og oksygen, lymfen sørger for at avfallsstoffene fraktes ut. Under massasjen brukes kremer med nærende virkestoffer tilpasset din hud.
Avsluttende maske:
Det legges på en nærende og beroligende maske, ofte avkjølende for å roe huden etter behandlingen.


Anbefalt behandling:
Hver 6.uke (kan variere fra person til person) anbefales for maksimal effekt. Du vil også få gode råd om hvordan du best kan ta vare på huden din. En ansiktsbehandling som dette fungerer best når den er en del av et pågående program. Benytt anledningen til å forme bryn og farge vipper og bryn. For ekstra velvære: Unn deg en rygg- og nakkemassasje.


Behandlingstid 75 min, pris kr.850,-

Ultrasonic Peeling

Denne behandlingen utføres ved hjelp av en ultrasoniske spatelen som sender soniske vibrasjoner tusenvis av ganger per sekund og løfter døde hudceller. Den ultrasoniske bølgen stimulerer hudvevet. Denne behandlingen genererer også friksjonsvarme som akselererer blodsirkulasjonen. Flere behandlinger har en kumulativ effekt for å forbedre hudens utseende kontinuerlig. Soniske vibrasjoner reduserer ujevnheter og etterlater huden glatt og fast. Behandlingen kan påføres ansikt, nakke, bryst og rygg.

Fordelene er:
- Øker hudens metabolisme.
- Fjerner døde hudceller på hudens overflate, noe som gir umiddelbar foryngelse.
- Stimulerer kollagen og elastin.
- Økt syntese av hyaluronsyre (oppstår naturlig i huden)
- Akselererer blod og lymfesirkulasjon.
- Strammer huden.
- Microcellular regenerasjon.
- Øker gjennomtrengning av vitaminer og næringsstoffer.
- Reduserer hudormer og hyperpigmentering.
- Reduserer fine linjer og rynker.
- Mindre invasiv og mer effektiv enn Microdermabrasion.
- Kan brukes på selv sensitive hudtyper, akne og rosacea.

Anbefalt behandling:

1 per uke i 6 uker (kan variere fra person til person) anbefales for maksimal effekt. Vedlikehold anbefales en gang månedlig deretter.


Behandlingstid 60 min, pris kr.850,-

Diamantsliping med basic rens

Diamantslip eller hudsliping er en kosmetisk behandling som benyttes for å reduserer porer, renser porer, gjerne sorte prikker og er perfekt for acnehud og gir huden ny glød. Behandlingen inndeles i dermabrasion og mikrodermabrasion.

Under behandling benytter vi en spesialformede diamanter til å slipe bort det ytterste hudlaget og avslutte med tilpasset ansiktsprodukter.

Ved å fjerne det ytterste hudlaget gis ny og friskere hud muligheten til å vokse ut.


Anbefalt behandling:
1 behandling hver 4.uke (kan variere fra person til person) anbefales for maksimal effekt.


Begandlingstid 30 min pris 590,-

Diamantsliping m/Facelift

I denne behandling brukker vi i tillegg til diamantsliping galvaniskstrøm. Den svake strømmen sørger for at virkestoffene (serumene) som smøres på huden blir “dyttet” ned i de dypere hudlagene der de faktisk virker og etterlater huden stram med en frisk glød. Passer for voksen og fuktighetsfattig hud.

Rens- peeling- innslusing- massasje- maske


Anbefalt behandling:
1 behandling hver 4.uke (kan variere fra person til person) anbefales for maksimal effekt.


Behandlingstid 80 min, pris kr.1090,-

Anti Akne behandling (Mot akne problemer)

Overflødig talg er en av hovedårsakene til utbruddet av kviser. En hudsykdom som er vanlig hos ungdom, men som også rammer voksne, spesielt kvinne. Vi bruker en kombinasjon av ulike produkt og apparat i stedet for en enkel behandling. Dette gir fantastiske resultater for akneutsatt hud, og består som oftest av flere behandlinger som behandler og balanserer huden.

Vår N-Lite behandling gir fantastiske resultater for akneutsatt hud, og består som oftest av flere behandlinger. Det er en laserbehandling som behandler og balanserer de underliggende lag av huden hvor aknetilstanden effektivt kan bli behandlet. Aktuelle behandlinger som for eksempel hudpeelinger kan i stor grad hjelpe i kampen mot akne, noe som også gjelder hjemmeprodukter som glykolrensemidler, kremer og serum.


Behandlings tid 50 min pris 990,-

Anti - aging behandling eksklusive/basic

Vår Anti-age treatmenten er en perfekte anti-age behandling for voksen hud. En behandling hvor huden skjemmes bort med våre luksuriøse og vitaminrike preparater i kombinasjon med maskin som sluse inn vitaminene og stimulerer oksigen i hud celler. Spesialbehandling for moden, solskadet eller ”sliten” hud som trenger en boost. Behandlingen forebygger linjer og rynker samtidig som vi tilfører rikelig med fuktigheten i huden. De første linjene som oppstår skyldes ofte tørrhet som er vanskelig å forebygge med vanlige kremer. Huden gjenoppbygges og etterlates myk og glødende. Perfekt før festen!


Anti - aging behandling Basic 40min 990,-

Anti - aging behandling Eksklusive 75 min 1190,-

Microneedle/ Dermarollbehandling

Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling, passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.
Oppstrammende hudbehandling
Microneedling er en behandling hvor syltynne nåler stempler mikrohull i huden.
Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme.
Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. Huden blir betydelig oppstrammet og får ny frisk glød.
I behandlingen påføres et høykonsentrert serum på hudens overflate, som nå står åpen for penetrering. Etterpå påføres et hyaluronsyrekonsentrat som plumper opp huden, og til slutt et solfilter. Behandlingen er nærmest smertefri, men et svakt ubehag kan merkes der hvor huden er tynnest. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet.
Behandlingen kan utføres på ansiktet, halsen, i utringningen og på andre områder som trenger et løft. For optimalt resultat anbefales tre behandlinger over en tre måneders periode. Etter 6 til 10 uker har huden blitt fastere, du har færre synlige rynker, porene er finere og hudens generelle tilstand er bedre.

Egnet for å friske opp grovporet og gusten hud
God effekt på arr etter akne
Strammer opp slapp hud
Dod effekt på strekkmerke
God effekt på solskader og pigmentflekker

BB Glow

Behandlingen heter BB-Glow, og navnet taler egentlig for seg selv. Et lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker.


HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN ?
Første steg for å forberede huden bruker vi en lett AHA peeling for å fjerne døde hudceller. Etter påføring av et tynt lag med BB-Glow cocktailen, begynner vi å ”rolle” forsiktig over disse områdene ved hjelp av microneedling og NANO-sterile nåler. Den unike naturen til prosessen er at vi kan jobbe på øvre og nedre øyelokk ved å bruke BB Glow serum med NANO nåler. Behandlingen starter med å reparere huden og gir en jevnere hudtone og strålende farge og glød – en fin måte å få en øyeblikkelig og gradvis lysende effekt. I tillegg til jevnere hudtone får du mindre porer og de små rynkene blir glattere. Det fjerner ”puffiness”, gir 24 timer fuktighet og lysner mørke ringer under øynene.
Effekten er allerede lagt merke til etter den første behandlingen, men serum effekten er forbedret i ca. to uker. Derfor, for å opprettholde en varig effekt på opptil seks måneder, anbefales repeterende prosedyrer etter 3-4 uker. Avhengig av ønsket resultat og hudtilstand, anbefales det en kur på 3-4 ganger.

BB GLOW ANBEFALES TIL:
– ulike hudtoner
– tørr, normal og blandet hud
– hud med pigmentering eller fregner
– hud med akne
– grå og livløs hud
– pigmentflekker
– misfarging (hypopigmentering).

HVA ER EFFEKT ETTER BB GLOW BEHANDLING?
– Umiddelbar eller gradvis bleking / hudtone
– Reduserer porene
– Reduser rødhet
– Kontroll av overdreven melaninaktivitet (flekker, fargefeil, aldersflater)
– Stimulering av kollagenproduksjon
– Øker hudens elastisitet
– Gir næring og fuktighet
– Lysner mørke sirkler under øynene
– Gir glød og frisk hud utseende
– Reduserer fine rynker
– Forbedrer hudens naturlige beskyttelse
– Øker jevn hudfarge
– Beriker huden med antioksidanter
– Nøytraliserer frie radikaler

VIKTIG INFO ETTER BEHANDLING
– Unngå sol i 14 dager.
– Den første dagen anbefales ikke å bruke sminke og vaske ansiktet med sterke stoffer.
– Unngå badstue, svømmebasseng, solarium og trening i minst fem dager.
– Bruk solkrem.

MESOTERAPI med Mesogold

I denne behandlingen tilpasser vi en sammensatt cocktail av vitaminer etter hudens tilstand og behov. Vi bruker utstyr med 20 gullbelagte nåler som leverer microinjeksjoner 0,66 mm ned i huden.
Kombinasjonen av disse ingrediensene skal gi fornyet spenst, fuktighet og hudhelse. Den skal også forminske porer, forbedre hudstruktur og fine linjer/rynker, arr, gi mindre blankhet, regulert talgproduksjon, forbedret pigmentering og glød.
Siden innholdet kan tilpasses til hver enkelt, kan alle ta denne behandlingen. Det er en fantastisk boost for huden. Behandlingen er også fantastisk på veldig tørr hud eller de som sliter med betennelsestilstander.
Maks resultat vil du se etter 14 dager og vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 3-5 måned for fantastisk hud hele året.

Massasje

Vi tilbyr Klassisk ansikt og kroppsmassasje.

Massasje kan ha en positiv effekt på hele kroppen, bryte ned stresshormoner og frigjør avslappende hormoner. Massasje reduserer også stress og øker følelsen av velvære.

Reduserer muskelspenninger samt muskel- og leddsmerter, reduserer stivhet, øker mobiliteten og fleksibiliteten i leddene, øker blodsirkulasjonen og stimulerer lymfesystemet.

Ved massasje frigjøres oxytocin-hormoner, som er hormonet for ro og velvære.
Dermed kan vi si at massasje har virkning mot stress. Oxytocin har mange flere gode virkninger; det senker angstnivået, høyner smerteterskelen, forbedrer funksjonene i immunforsvaret, senker blodtrykket, øker næringsopptaket, virker gunstig på våre evner til problemløsning, øker sårtilhelingsprosessene.

Vippeextension Volum og Klassisk

Det er en veldig populær behandlinghvor kunstige vipper blir limt på naturlige vipper som vil forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, brukes til å lime på en om gangen for å lage vakre lange og fyldige vipper. Øyenvippe Extensions er perfekt for spesielle anledninger, for å slippe maskara eller bare for å fremheve dine øyne.

Viktig forhåndsregler rett etter behandlingen:
Ikke svømme, ta badstue, solarium eller børste og gni hardt på vippene de første 24 timene.
Vær forsiktig med olje basert øye krem, bruk kun oljefri øye makeup remover å vaske av maskara, en oljebasert remover vil føre til at bindingene i limet svekkes og extensionet faller av raskere.

Manikyr

Manikyr er en populær behandling av hender og fingernegler.

Behandlingen starte med å fjerne gammel neglelakk, forurensning og skitt som sitter på neglene, når neglen er rengjort vil neglebåndene blir behandlet, uønskede deler av neglebåndene og dødt hud bli fjernet, vi filer og former dine negler etter ditt ønske.

Til slutt lakkerer vi neglen din og avslutte med neglebåndsolje, håndkrem og håndmassasje

Nytt sett gelenegler eller fransk uten forlengelse

Påfyll Gelenegler/Fjerning av gel, rettelse av negleplaten, drill/ combi manikyr , gellakk og minidekor, olje og krem.

Gellakk eller shellac

Shellac har blitt omtalt som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30.
Med shellac får du fantastisk flotte negler med glans. De sitter også feilfritt i 14 dager - uten riper, avskalling og matte overflater.
Shellac påføres som en neglelakk, med underlakk, farge, overlakk. Neglene herdes i UV-lys. Det er dermed ingen tørketid og du kan bruke hendene som vanlig umiddelbart etterpå. Shellac kan fjernes på kun ti minutter ved å bruke shellac remover, uten soaking eller bruk av fil eller drill. Du får ingen skader på de naturlige neglene dine.

Gele støp / negle forlengelse med gele

Gelestøp egner seg godt dersom du ønsker å styrke eller forlenge dine naturlige negler.

Påsetting: Gelen pensles på lagvis, normalt i tre strøk. Mellom hvert strøk styrkes neglen ved hjelp av UV-lampe. Ved det fjerde og siste laget påføres dekoreringen eller fargen av neglen, etter ditt ønske.

Fordeler med gelenegler.
Har et naturlig og skinnende preg som gjør at det kan være umulig å se forskjell på de falske neglene og de naturlige.
Er sterke, men samtidig mer fleksible og elastiske enn akrylnegler.
Påsettes uten at det dannes kjemiske gasser som forurenser rommet - dette gjør at de kan benyttes av gravide.

Fotpleie

Pedikyr er en skjønnhetsbehandling av føtter og tånegler hvor vi legger føttene i varmt fotbad før vi skrubber og sliper av tørr hud samt behander og pleier neglebåndene. Vi renser og filer neglene og lakkerer neglene med spesielle negledesign om det er ønskelig.
Behandlingen avsluttes med smøring av føtter med fuktighetsgivende kremer og oljer og fotmassasje.
Evt. påføring av falske nelger som gelenegler kan benyte i denne behandling.
Pedikyr kan variere avhengig av hvilken type pedikyr kunder velger.

Voksing

Voksbehandling er en populær og effektiv hårfjerningsmetode.

Dersom du vurderer hårfjerning med voksing anbefale vi at du i forkant gjennomfører følgende forberedelser:

Spar håret som skal vokses. For at voksen skal få feste må håret ha en viss lengde, vanligvis minst ca. 5 mm til 1 cm. I praksis bør du la være å barbere deg i alle fall de siste par ukene før behandlingen.
Det er lurt å vaske huden samme dag som du skal vokse deg. Dette sikrer at huden er renest mulig og reduserer risikoen for at det oppstår infeksjon etter behandlingen. Vi anbefaler derimot ikke at du skrubber huden behandlingsdagen, siden dette skaper en viss irritasjon og kan gjøre behandlingen mer ubehagelig.
Skrubb huden et par dager før behandlingen. En eksfolierende behandling vil fjerne døde hudceller og redusere sjansene for at det oppstår inngrodde hår etter voksingen.
Det kan være lurt å unngå voksing like rundt menstruasjonen. Dette er ikke noe absolutt krav, men mange opplever huden som mer sensitiv og dermed voksingen som mer ubehagelig akkurat rundt menstruasjonen.


Hvordan foregår behandlingen?
Når du kommer inn på salongen blir du mottatt av terapeuten. Du blir så bedt om å ta av klærne, avhengig av hvilke område(r) du skal behandle. Dersom du skal vokse bikinilinjen, holder det at du tar av buksen. Dersom du skal få utført brasiliansk voksing, må du i tillegg ta av trusen.
Før voksingen starter får du en klut til å vaske huden. Dette sikrer at flest mulig bakterier fra huden er fjernet, og reduserer risikoen for irritasjon og infeksjon etter behandlingen.
Etter voksingen vil huden smøres med oljer som fjerner gjenværende voksrester. Evetuelle gjenværende hår fjernes vanligvis med pinsett.

Etter behandlingen

For å unngå ubehag eller bivirkninger etter voksing er det lurt å ta enkelte forhåndsregler:
Ikke bruk tettsittende klær første dagen. Friksjon og økt fuktighet som følge av tettsittende klær kan irritere huden og gi økt ubehag det første døgnet etter behandlingen. Det anbefales derfor at du bruker løst og behagelig tøy i denne perioden.
Ikke tren de første 24 timene. Trening kan irritere og tørke ut huden, noe som kan gi økt ubehag i det behandlede området.
Prøv å unngå å ta på eller klø på huden etter behandlingen. Huden er ekstra sårbar de første 1-2 døgnene og kan derfor lettere bli infisert av bakterier som du har på hendene eller under neglene dine.
Unngå solen de første dagene etter voksing. Huden er sårbar i denne perioden bør du beskytte huden mot ultrafiolett stråling (sol og solarium).
Smør på beroligende kremer som Aloe vera. Dette øker hygienen og demper samtidig irritasjon.
Peeling / skrubbing 1-2 ganger i uken. Som før voksing anbefales peeling 1-2 ganger i uken etter behandlingen, inntil hårene er synlige igjen. Peelingen polerer huden og fjerner døde hudceller. Behandlingen motvirker dermed utviklingen av inngrodde hår. Du bør derimot vente minst 48 timer før huden er klar for denne behandlingen.

Er voksing vondt?

De aller fleste tolererer hårfjerning med voks godt, mange opplever et kortvarig ubehag akkurat i det hårene rives ut av hårroten.
Voksing gjør mindre og mindre vondt for hver gang. Dette skyldes at antallet hår som vokser ut igjen reduseres, i tillegg til at de blir lettere å fjerne.

Figurforming kroppsbehandling

I behandlingen brukes ultralydsystemer til å bryte ned fettceller. Behandlingen stimulerer også lymfesystemet, noe som hjelper kroppen med å skille ut de giftstoffene som ofte ligger lagret i fettcellene.

Behandlingen er helt smertefri, det eneste du kjenner er en svak varme når sonden beveges mot huden din. Du kan straks gå tilbake til dine vanlige gjøremål etter behandlingen Fettcellene er borte for godt Denne metoden fjerner fett uten bruk av kirurgiske inngrep.