Velkommen til Albin Frisør/Noir Hairdresser

Vi flytter 1.September til Kreativgården, Holterveien 2A. Vi bytter også navn til Noir Hairdresser.

Velkommen til oss! Etter å ha vært inne på Amfi Drøbak City i en årrekke flytter i nå ut. Vi blir totalt 7 frisører Anne Marit, Reidun, Anett, Astrid, Kristine, Lina og Randi. Vi gleder oss til å ta i mot deg som kunde.

Vi tilbyr de fleste frisørtjenester, vi tar også drop-in når vi har mulighet. Ved å trykke på "Facebook"-knappen øverst på linjen kommer du inn på vår facebookside. Her legger vi ut nyheter, tilbud, konkurranser og andre spennende opplysninger.

Timer som ikke blir møtt/avbestilt innen 24 timer blir fakturert. På søndager/helligdager tar vi avbestillinger på vår Facebookside.

Du kan enkelt og greit bestille time på våre nettsider døgnet rundt. Du kan også ringe oss for å bestille time, eller om du har spørsmål eller spesielle ønsker. Vi minner om at alle våre priser er fra en viss sum, da det er vanskelig å sette en eksakt pris fordi alle hår er forskjellig. Skal du ha en fargeendring/har mye hår, vennligst ring oss. NB! Ved avbestilling/endring av time må du ringe ett døgn iforveien (dette gjelder også ved nettbestilling).

Om oss