Om Ibsen Frisør

Ibsen Frisør er i dag en av Moss mest moderne salonger som ligger i byens største handelssenter, Amfi-senteret, midt i Moss Sentrum.

Ibsen Frisør ble startet 18. mai 1984 av Unni Flakstad. De to første årene holdt vi til i Ibsensgate, derav navnet Ibsen Frisør. I august året etter ble Moss sentrum rammet av en stor brann og det berørte også vår salong. Vi måtte holde stengt en liten periode mens salongen ble rehabilitert. Etter denne brannen hadde vi en del problemer med ettervirkninger etter brannen idet bygget vi da holdt til, så da nabohuset, Brækkegården, sto ferdig i november 1987, flyttet vi inn i annen etasje der.

Brækkegården var da Moss sentrums nyeste handelssenter med butikker i 1. og 2. etasje. Allerede etter det første året var det store forandringer med butikker som forsvant. Det var også en stund bare kontorer i andre etasje og det var en vanskelig tid for salongen. Vi holdt imidlertid ut takket være en stabil og fornøyd kundekrets.

I 1999 skulle det bygges et nytt kjøpesenter i Moss. Det skulle etableres ved at en del sentrale bygårder skulle bygges sammen. Brækkegården var en av disse gårdene.

Etter en lang og slitsom byggeprosess kunne Amfi- senteret åpnes i november 1999. Ibsen frisør har der fått store, lyse og flotte lokaler der vi synes i bybildet.

Allerede fra du kommer inn i salongen ønsker vi å kunne tilby deg harmoniske og rolige omgivelser. Vi har fokus på velvære under hele oppholdet. Den gode atmosfæren og den kvaliteten som tilbys av våre godt kvalifiserte frisører er unik. Vi tilstreber utmerket kundebehandling og komfort.

Velkommen!